Nyheter

02.07.2020

I dette medlemsbrevet gir Tor Magne Handeland oss en oppdatering på situasjonen for Mindfulness Norge sine arrangementer i 2020. Han skriver også om at man kan finne kontemplative tradisjoner og røtter i den nære Østen der læresetningen, "Sitt i din celle, og den vil lære deg alt", kan tjene til inspirasjon i disse tider. 

07.05.2020

Årsmøte i Mindfulness Norge arrangeres torsdag 4.juni 2020 online via video-overføringsverktøyet Zoom. 

21.04.2020

Samtidig med at lærere og pædagoger skal overholde strenge hygiejnekrav, og have stor opfindsomhed for at få hverdagen til rent praktisk at fungere, så skal de også have ekstra opmærksomhed på børnenes psykiske velbefindende. Det kræver både pædagogiske og almenmenneskelige ressourcer.

27.03.2020

Arvid Hammerstad er hobbyfotograf, psykolog og mindfulness-lærer. I denne kronikken deler han noen tanker om det å fotografere med et oppmerksomt nærvær og en fotografiøvelse for å forsøke og fange våren på film. 

20.03.2020

"Livet er nå snudd litt «opp ned» for oss alle på grunn av et nytt virus som heter Korona. Den trygge hverdagen vi hadde med forutsigbarhet, faste rutiner og holdepunkter er nå forandret, og vi må vi lage nye rammer og planer for å få jobb, familieliv og økonomi til å fungere sånn noenlunde i perioden vi nå er i". Hilde Brovold deler sine tanker om dette i denne kronikken. 

Hva trenger jeg i møte med meg selv? Seminar om selvmedfølelse med Chris Germer. (Arr. ROS den 31. mars til 1.april 2020 i Bergen)

Mindfulness Norge har inngått et prissamarbeid med ROS (Rådgivning for spiseforstyrrelser) i forbindelse med dette spennende arrangementet og kan tilby gunstig påmeldingspris for medlemmer i Mindfulness Norge. 

2019-11-12
Mindfulness Norge

Mindfulness Norge har inngått et prissamarbeid med ROS (Rådgivning for spiseforstyrrelser) i forbindelse med det spennende arrangementet: "Hva trenger jeg i møte med meg selv? Seminar om selvmedfølelse med Chris Germer". Det innebærer at Mindfulness Norge-medlemmer får 1000kr i rabatt ved påmelding etter at early-bird fristen (30.november) har gått ut. Egen billettpris for Mindfulness-Norge medlemmer publiseres først 1.desember 2019 da early-bird prisen gir ytterligere rabatt. Arrangementet finner sted i Bergen 31.03.20 - 01.04.20.

Praktisk informasjon og påmelding finner du på ROS sine nettsider:
https://nettros.no/events/selvmedfolelse/

poster%20selvomsorg.png