Nyheter

27.06.2021

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage.Tredje samling vil foregå 29.september.

21.06.2021

"Å møte barn med tillit, nysgjerrighet og kunnskap er det viktigste verktøyet vi har i jobben i barnehagen", skriver Hilde Vrangsagen, som i denne kronikken forteller om arbeid med oppmerksomt nærvær i Lia barnehage. 

16.05.2021

Neste online-meditasjon er 20.mai Du finner mer informasjon om de månedelige meditasjonene og påmelding her. 

22.04.2021

Onsdag 09.06.2021 kl. 18-1930 avholdes årsmøte i Mindfulness Norge digitalt over Zoom.

Invitasjon til online-nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage.Tredje samling vil foregå 29.september.

2021-06-27
Anne Sælebakke

Tredje samling vil foregå 29.september (hold av dato). Mer informasjon og påmelding kommer senere.

 

-------

 

Torsdag 22.april kl 18-20 inviterer Mindfulness Norge til ny nettverkssamling for medlemmer som er interesserte i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge. Hensikten er faglig påfyll og deling av erfaringer. Det blir også denne gang fire innslag, hvert på ca 15 minutter, med rom for spørsmål og kommentarer underveis.  

Bidragene til denne samlingen er:

 

  • Kristin Emilie W. Bjørndal, 1.amanuensis ved lærerutdanningen UiT, som vil presentere antologien Skape rom for folkehelse og livsmestring i skole og lærerutdanning. Oppmerksomt nærvær er en tilnærming i flere av kapitlene. Hun vil også komme inn på viktigheten av å fremme lærerstudenters relasjonskompetanse.
  • Hilde Vrangsagen er daglig leder i Lia barnehage på Kongsvinger. Hun og en kollega vil dele sine erfaringer med oppmerksomt nærvær og livsstyrketrening i hele organisasjonen, både for de ansatte og barna gjennom15 år.
  • Michael de Vibe fortsetter sin gjennomgang av sentral forskning på effekten av å trene nærvær, empati og relasjonskompetanse innen utdanningssektoren.
  • Anne Sælebakke vil, med utgangspunkt i det tverrfaglige kunnskapsfeltet hun beskrev på første nettverkssamling, presentere modellen femkanten og grunnprinsippene i treningen av nærvær, empati og relasjonskompetanse.

 

Klikk deg videre inn på "Påmelding" under "Arrangementer" her på nettsiden til Mindfulness Norge. Du må være medlem av Mindfulness Norge for å melde deg på. Dersom du ikke er medlem så kan du enkelt melde deg inn på nettsiden vår under fanen "Bli medlem". Arrangementet er gratis for alle medlemmer. 

Påmeldingsfrist dagen før klokken 17.00 (21.april).
Vi sender ut link til Zoom til påmeldte i forkant av arrangementet. 


Vi håper en slik samling kan gi påfyll og næring i en krevende tid. 

 

Hjertelig velkommen!