Nyheter

07.01.2021

Første online-guidede meditasjon vil være den 14.januar fra 18.00 til 19.00 med Kevin Reeder under tittelen "Forankring i pust og kropp". Du finner mer informasjon om de månedelige meditasjonene og påmelding her. 

07.01.2021

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage. Hensikten er faglig påfyll og deling av erfaringer. Første samling, den 10.februar, vil være gratis og åpen for alle.

29.12.2020

Tor Magne Handeland (Leder av Mindfulness Norge) har skrevet en refleksjon rundt en av vår tids mangelsykdommer - dybdemangel i denne julehilsenen. Han avslører også noen spennende planer for foreningen i 2021. 

09.10.2020

Årets jubileumskonferanse nærmer seg. Humanity at the Crossroads - Contemplative Practice & AI/Modern technologies tar for seg et av vårt tids viktigste temaer, nemlig utfordringene vi står overfor i møte med kunstig intelligens og moderne teknologi. Mindfulness Norge er opptatt av at konferansen skal nå ut til flest mulig, og at så mange som mulig skal ha anledning til å kunne delta. På grunn av covid-19, og med tanke på den økonomiske situasjonen flere kan være i, har vi besluttet å redusere prisene.

10.09.2020

Årets Mindfulnesskonferanse blir digital via Zoom og går av stabelen 20.- 24.oktober 2020. Konferansen har tittelen "Humanity at the Crossroads? - Contemplative Practice & AI / Modern Technologies. 

Styret i Mindfulness Norge tilbyr online-guidede meditasjoner en gang i måneden fra januar fram til mai 2021

Første online-guidede meditasjon vil være den 14.januar fra 18.00 til 19.00 med Kevin Reeder under tittelen "Forankring i pust og kropp". Du finner mer informasjon om de månedelige meditasjonene og påmelding her. 

2021-01-07
Tor Magne Handeland

Styret tilbyr online-guidede meditasjoner for medlemmer av Mindfulness Norge én gang i måneden fra januar fram til mai 2021. 

  • 14. januar med Kevin Reeder. Forankring i kropp og pust. 
  • 11. februar er det Oddbjørg Erla Jonsdottir om selvmedfølelse. 
  • 11. mars med Cathrine Helgø Sasson - tradisjonell mindfulness meditasjon med fokus på pust, kropp, tanker og følelser.
  • 8. april med Tor Magne Handeland - tittel kommer. 
  • 20. mai med Wenche Mårvik Winnerkvist 

Arrangementet er på Zoom og varer fra kl 18 til 19.

 

Tanken er å ha en myk landing de første minuttene med innmelding, så meditasjon som varer i ca 30 minutter, og til slutt en avslutning med refleksjoner og spørsmål.

 

Påmelding til første online-guidede meditasjon (14.januar med Kevin Reeder) skjer via denne linken på Zoom:

https://zoom.us/meeting/register/tJMqc--rrTkjHdYvAg5vmZlSZnWv8ufjkkW9