Nyheter

13.05.2022

Neste online-meditasjon er 19.mai. Du finner mer informasjon om de månedlige meditasjonene og påmelding her. 

21.04.2022

Mindfulness Norge har etter initiativ fra Anne Sælebakke gleden av å invitere til en online nettverksgruppe for deg som er interessert i oppmerksomt nærvær i arbeidet med barn og unge, enten du jobber innen helse, skole eller barnehage. Neste samling er 27.april. 

20.04.2022

Linda Lehrhaupt er et kjent og kjært navn for mange av dere, og mange av dere har mottatt undervisning og veiledning av henne. Vår verden befinner seg i en svært opphetet og turbulent tilstand akkurat nå. Her deler Linda noen refleksjoner rundt det å leve i krisetider. 

18.03.2022

"Jeg ønsker meg flere mellomrom. Både på vegne av naturen og oss mennesker. Vi kan ikke være effektive og produktive hele tiden, vi trenger mellomrom for å kunne fungere optimalt og være i balanse", skriver Mette Løvseth i denne kronikken.

28.02.2022

I denne en-dags-workshopen vil du blir introdusert for praktiske verktøy fra Mindful Self-Compassion (MSC)- programmet av Christopher Germer og Kristin Neff. Verktøyene kan du bruke til å støtte, trøste, roe og oppmuntre deg selv når du sliter i hverdagen.

Styret i Mindfulness Norge tilbyr online-guidede meditasjoner en gang i måneden fra januar til og med juni 2022

Neste online-meditasjon er 19.mai. Du finner mer informasjon om de månedlige meditasjonene og påmelding her. 

2022-05-13
Tor Magne Handeland

Styret tilbyr online-guidede meditasjoner for medlemmer av Mindfulness Norge én gang i måneden fra januar til og med juni 2022. 

Arrangementet er på Zoom og varer fra kl 18 til 19.

Planlagte datoer for disse er 13. januar, 10. februar, 31. mars, 28. april, 19. mai og 16. juni. Har du ideér, ønsker eller spørsmål til foreningen, så hører vi mer enn gjerne fra deg. 


Påmelding:
- Meld deg på under "Arrangementer" på Mindfulness Norge sin nettside.
- Zoom-møtet er gratis for medlemmer av Mindfulness Norge.
- Dersom du ikke har betalt kontingent for 2022 i Mindfulness Norge vil du bli bedt om dette. Du kan enkelt bli medlem her
- Du får tilsendt passord og link til Zoom-møte dagen før arrangementet starter.
- Dersom du ikke har mottatt passord og link, ta kontakt på info@nfon.no

Har du problemer med å melde deg på kan du sende en e-post til info@nfon.no