Presentasjoner, videoer og bilder fra Mindfulness-konferansen 2019

Her finner du presentasjoner, videoer og bilder fra Mindfulnesskonferansen 2019. 

2019-11-12
Mindfulness Norge

Årets Mindfulnesskonferanse, om praktisk bruk av mindfulness i arbeidslivet, ble arrangert i samarbeid med JobbAktiv på Thon Hotel Oslo Airport Gardermoen den 21. og 22. oktober. Foredragsholdere fra inn og utland bidro til to inspirerende dager og påfyll til engasjerte medlemmer.

 

Videoer av foredrag 

Staffan Jappsson - Hva kan vi lære av IKEAs verdier?

 

Anders Meland - Fokus for å prestere på topp

 

Christian Gaden Jensen - Mindfulness og menneskelighed

 

Jeremy Hunter - Mindfulness for den virkelige verden - hvordan unngå at ting går til helvete.

 

Katarina Bilberg - Mindfulness i arbetslivet - implementering i organisationer

 

Maureen Cooper - Kindness as a Skillful Means for the Workplace.

 

Michael Chaskalson - Team Mindfulness

 

Nancy Glynn - Leadership Agility in a Landscape of Complexity

 

Kate Bredesen - Mindfulness i arbeidsinkludering

 

Selma Augusta Quist Møller - Mindfulness and Compassion in the Workplace.

 

Michael de Vibe & Vibeke Kjøl Malde - Relasjonskompetanse og nærvær for NAV-veiledere: CASEL-modellen.

 

Presentasjoner - Lenker til nedlastbare PDF-notater (sist oppdatert 12.november 2019):

Selma Augusta Quist Møller - Mindfulness and Compassion in the Workplace.pdf

Nancy Glynn - Leadership Agility in a Landscape of Complexity.pdf

Michael Chaskalson - Team Mindfulness.pdf

Maureen Cooper - Kindness as a Skillful Means for the Workplace.pdf

Katarina Bilberg - Mindfulness i arbetslivet: Implementering i organisationer.pdf

Michael de Vibe og Vibeke Kjøl Malde - Relasjonskompetanse og nærvær for NAV-veiledere: CASEL modellen.pdf

Christian Gade Jensen - Mindfulness og Menneskelighed.pdf

Anders Meland - Fokus for å prestere på topp.pdf

Kate Bredesen - Mindfulness i arbeidsinkludering.pdf

 

Bilder fra konferansen:

74375056_10162540594930461_2812280212450967552_n.jpg

Konferansen ble ledet av konferansierene Oddbjørg Erla Jonsdottir og Cathrine Helgø Sasson.

 

christian%20gaden.jpg

Christian Gaden Jensen, psykolog fra universitetet i København (Center for Psykisk Sunnhedfremme København) snakket bl.a. om mindfulness og effekt på psykisk helse og hva som skjer når vi integrerer oppmerksomt nærvær som tilnærming i stressbehandling.

 

katarina%20bilberg.jpg

Katarina Bilberg, tidligere danser og nå mindfulnessinstruktør for Mindfulnesscenter i Sverige, og populær foredragsholder. Hun hadde et spennende innlegg rundt implementering av mindfulness i organisasjoner.

anders.jpg

Anders Meland er fra Norges Idrettshøyskole er forsker og rådgiver, og mest kjent for sitt arbeid med Mindfulness i høyprestasjonsmiljø, i forsvaret (Flymedisinsk institutt) og Olympiatoppen. Han engasjerte tilhørerne med å dele av sine erfaringer.

staffan.jpg

Staffan Jeppsson er svensk og tidligere leder i IKEA konsernet i 30 år. I dag arbeider han som lederutvikler og fredragsholder, hvor han forteller om IKEA’s lederfilosofi og egen erfaring med mindfulness.

maureen.jpg

 Maureen Cooper er født i England, men bor i Nederland. Hun er grunnlegger av Awareness i Action, lærer, forfatter med lang erfaring med meditasjon der hun deler av sin erfaring bl.a workshops. Hun er opptatt av integrering av oppmerksomt nærvær og vennlighet i hverdagen og på arbeidsplassen.

michael%20de%20vibe%20og%20malde.jpg

Michael de Vibe og Vibeke Kjøl Malde fortalte om sitt samarbeidsprosjekt der arbeidslivsledere i NAV har gjennomgått et opplæringsprogram i mindfulness for å bedre relasjonskompetansen.

jeremy%20hunter.jpg

Jeremy Hunter er proffesor og en populær foredragsholder fra Claremont, California. Han er grunnlegger av Executive Mind Leadership Institute . Han inspirerer med sitt innlegg om sitt engasjement for lederutvikling og Drucker’s filosofi om bl.a. utvikling av selvledelse og skape resultat gjennom å holde fokus.

selma%20moller.jpg

Selma Augusta Quist Møller er dansk psykolog og internasjonal forsker som delte resultatet fra sitt forskningsarbeid med mindfulnessundervisning av ledere i Google, og hvordan dette påvirket både lederne og deres ansatte.

kate%20bredesen.jpg

Kate Bredesen er sykepleier, jobbkonsulent og mindfulnessinstruktør, som jobber med arbeidsinkludering hos iFokus Arbeidsinkludering. Hun fortalte om sitt arbeid med undervisning i mindfulness, og sitt ønske om å styrke både de ansatte og jobbsøkere i arbeidshverdagen.

nancy.jpg

Nancy Glynn fra England er coach og grunnlegger av Dynallia and Founding Fellow- Institute og coaching at Harvard Medical School. Hun inspirerte med innlegg om sitt lederutviklingsprogram der hun er spesielt engasjert i endringsledelse og økt tilstedeværelse i komplekse lederutfordringer ved bruk av bl.a. The Seven Senses PEP STAR.

Michael%20Chaskalson.jpg

Michael Chaskalson, bor i england og har mer enn 40 års erfaring med mindfulnesspraksis. Han er bl.a. professor, lærer, coach og kjent foredragsholder. Han har skrevet mange bøker og en pioner innen mindfulness for ledere og i arbeidslivet for øvrig. Han hadde konferansens siste innlegg, men engasjerte som forventet med sin entusiasme og enkle formidling av effekten av midfulnesspraksis i dagliglivet og som leder.

75640801_936957470024262_923482307250094080_n.jpg

Michael de Vibe informerte om neste års konferanse som vil foregå på Fornebu i uke 43/2020, hvor bl.a Jon Kabat-Zinn vil være en av flere kjente foredragsholdere.

 

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket