2020 blir et spennende jubileumsår for Mindfulness Norge - Medlemsbrev januar 2020

2020 blir et spennende jubileumsår for Mindfulness Norge, og vi vil gjerne informere dere om viktige konferanser og retreater i 2020. 

2020-01-31
Tor Magne Handeland

Kjære medlemmer,

Tiden har kommet for å fornye kontingenten for 2020, og vi håper du vil være med å støtte Mindfulness Norge sin virksomhet i 2020  samt nyte gode medlemsrabatter på retreat, kurs og konferanser, medlemsbrev mm.

2020 blir nok et spennende jubileumsår for Mindfulness Norge. Vi vil gjerne informere dere om viktige konferanser og retreater i 2020:

1. THE “PEACEFULNESS THROUGH EDUCATION” SUMMIT, 14 og 15. juni 2020 på Scandic Fornebu Hotel, Oslo, 

Toppmøtet adresserer behovet for integrering av kontemplative intervensjoner i utdanningssektoren, og er organisert til ære for 30-årsjubileet for at HH 14. Dalai Lama mottok Nobels fredspris. Møtet vil fokusere på hvordan mindfulness-baserte metoder, når de er integrert i alle nivåer av skoler og høyere utdanning, kan styrke positive menneskelige egenskaper som empati og medfølelse, og forbedre mental helse og generell velvære.

Toppmøtet er organisert av Dream of the Good (Norge) og CALM (UK), med Mind and Life Europe, Mindfulness Initiative (UK) og Mindfulness Norway som viktige partnere.

Foredragsholdere fra USA, Europa, Asia og Skandinavia vil ta for seg implementering i skoler, offentlig politikk, hjerne- og kognitiv forskning, samt bærekraft i forhold til mindfulness-baserte tilnærminger. Hovedtalerne inkluderer Dr. Alan Wallace, professor Linda Lantieri, prof. Patricia Jennings, prof. Katherine Weare og prof. Ringu Tulku Rinpoche. Elever og studenter vil ha en aktiv rolle gjennom deltakelse på paneler og ledende workshops og andre aktiviteter under toppmøtet.

For mer informasjon og påmelding: http://peaceineducation.com/ .

2. Mindfulnesskonferansen 2020: HUMANITY AT THE CROSSROADS? Contemplative Practice & AI / Modern Technologies.
Retreat 19. til 22. oktober og konferanse 23.til 25. oktober på Quality Hotel Expo, Fornebu, Oslo.

Det er med glede Mindfulness Norge inviterer til årets konferanse –  med et høyaktuelt tema for alle samfunnssektorer. Årets konferanse blir en jubileumskonferanse. Foreningen ble etablert for 10 år siden. Det er også 10 år siden prof. Jon Kabat-Zinn ble utnevnt til æresmedlem i foreningen, og vi er glade for at han blir en av mange svært kompetente foredragsholdere. I forkant av konferansen har vi også gleden av å invitere til en 4 dagers retreat med prof. Saki Santorelli, mangeårig leder for Center for Mindfulness i USA. Maks antall på retreaten er 100, så først til mølla prinsippet gjelder.

Se detaljert program med presentasjoner av foredragsholderne på: 
https://www.mindfulnesskonferansen.no

3. Stille retreater i regi av Mindfulness Norge 28-31. mai og 7-14. august, begge på Hadeland Folkehøgskole.  

Påmelding til retreaten i mai åpner 7.februar og det er første til mølla-prinsippet som gjelder. Informasjon om retretten i august kommer medio februar. Begge retreatene har begrenset antall til 40 deltakere.

Les mer på www.mindfulnessnorge.no

4. Årsmøte i Mindfulness Norge + Stilledagen lørdag 14.mars 2020.
I forkant av årsmøtet arrangerer Mindfulness Norge Stilledag. Stilledagen finner sted i Vestre Aker menighetshus fra kl. 1000-1500. Dagen ledes av medlemmer fra styret i Mindfulness Norge, og Michael de Vibe kommer for å lede en refleksjon med oss. 

Les mer på www.mindfulnessnorge.no

Mvh

Tor Magne Handeland
Formann, Mindfulness Norge