Endagsworkshop med Christine Brähler: Kraften i selvmedfølelse - 7.mai på Zoom

I denne en-dags-workshopen vil du blir introdusert for praktiske verktøy fra Mindful Self-Compassion (MSC)- programmet av Christopher Germer og Kristin Neff. Verktøyene kan du bruke til å støtte, trøste, roe og oppmuntre deg selv når du sliter i hverdagen.

2022-02-28
Oddbjörg Jonsdottir

Å kunne tilby seg selv den samme forståelse, tålmodigheten og vennligheten som vi ville tilby en kjær venn som sliter er kjernen i selvmedfølelse. Evolusjonen har gjort det slik at vi må lære å vise oss selv medfølelse. Vi må faktisk lære å inkludere oss selv inn i vår omsorgskrets i stedet for å ekskludere oss selv for vi syns vi ikke er gode nok. Når vi begynner å praktisere selvmedfølelse, møter vi ofte frykt som "Vil jeg ikke bli lat og aldri oppnå noe?" eller "Vil ikke dette gjøre meg svak og sårbar, og føre til at andre utnytter meg?" eller «Er det ikke egoistisk? Har vi ikke nok narsissisme i samfunnet vårt allerede?". Forskning viser at selvmedfølelse har motsatt effekt. Hvis vi lærer å elske våre svakheter like mye som våre styrker, jobber vi hardere etter å ha mislyktes. Når vi lærer å ta ansvar for våre behov i relasjoner, har vi større kapasitet til å virkelig være der for andre. Når vi utvikler mot til å omfavne våre egne sårbarheter, blir vi sterkere ettersom ingenting kan skremme oss. Forskning viser at selvmedfølelse går sammen med forbedret fysisk og psykisk velvære, og at det kan trenes med hell. Mindful Self-Compassion (MSC)- programmet er en slik tilnærming.

I denne en-dags-workshopen vil du blir introdusert for praktiske verktøy fra Mindful Self-Compassion (MSC)- programmet av Christopher Germer og Kristin Neff. Verktøyene kan du bruke til å støtte, trøste, roe og oppmuntre deg selv når du sliter i hverdagen.

Praktisk informasjon:
Dato: Lørdag, 07. mai 2022 
Tid: 10:00-13:00 & 15:00-18:00 (pauser inkludert) 
Språk: Engelsk 
Hvor: På nett via Zoom 
Registrering: Mindfulness Norge
Pris: kr 1250,- 

Anbefalt lesning:
Neff, K.N. & Germer, C. (2018) The Mindful Self-Compassion Workbook: A Proven Way to Accept Yourself, Build Inner Strength, and Thrive. Taylor & Francis.

Lærer:
Christine Brähler er en klinisk psykolog, MSC lærere og æreslektor ved Universitetet i Glasgow. Hun har undervist i selvmedfølelse over hele verden siden 2008. Hun er en sentral bidragsyter i utviklingen av MSC opplæringsprogrammet og dets lærerutdanning. Hun har sittet i styret for Center for MSC samt vært en International-koordinator for senteret.

Christine%20Br%E4hler%20Portrait%202017.jpg

Slik melder du deg på: 
Klikk deg videre inn på "Påmelding" under "Arrangementer" her på nettsiden til Mindfulness Norge. Du må være medlem av Mindfulness Norge for å melde deg på. Dersom du ikke er medlem så kan du enkelt melde deg inn på nettsiden vår under fanen "Bli medlem". 

Påmeldingsfrist dagen før klokken 17.00. 

Vi sender ut link til Zoom til påmeldte i forkant av arrangementet. 

 

Tips gjerne også andre du tror vil ha interesse for dette.

Hjertelig velkommen!

Aktiviteter

Ingen aktiviteter tilgjengelig for øyeblikket